Privacyverklaring CreaKip

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 24-05-2018 en voldoet aan de AVG-wetgeving die per 25-05-2018 van kracht is.

 

CreaKip vindt privacy erg  belangrijk! In deze verklaring laten we u weten welke gegevens we van u hebben en hoe we daarmee omgaan.

 

Welke soort gegevens worden door CreaKip verwerkt?

·          NAW-gegevens

·          E-mailadressen

·          Telefoonnummers

·          Foto’s

·          Betaalgegegevens

·          Persoonlijke informatie m.b.t. het maken van persoonlijke sieraden.

·          Overige persoonsgegevens welke u actief verstrekt, bijvoorbeeld in correspondentie en      telefonisch.

 

Waarvoor gebruiken wij de door ons verzamelde gegevens?

Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt voor het volgende:

·        om de dienst of bestelling uit te kunnen voeren

·        voor het behandelen van vragen

·        om uw bestelling te kunnen verzenden

·        om betalingsverkeer af te handelen

·        om een nieuwsbrief te kunnen versturen

·        om de belastingaangifte te kunnen doen

·        om een klantaccount aan te maken

·        verstrekken aan derden wanneer wettelijk verplicht

 

Hoe lang bewaren we uw gegevens?

·          Ordergegevens blijven bewaard tot 7 jaar na het plaatsen van de order. Dit is de wettelijke bewaartermijn voor de Belastingdienst.

·          Foto’s of andere afbeeldingen voor fotoproducten worden tot maximaal 3 maanden bewaard na ontvangst.

·          Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. Deze gegevens bewaren we maximaal 1 jaar.

 

Wie ontvangen nog meer persoonsgegevens van u?

De informatie wordt niet met derden gedeeld met uitzondering van webapplicaties welke wij gebruiken ten behoeve van onze webwinkel namelijk:

·        www.mijnwebwinkel.nl  Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding.

·        Mollie: Wanneer u kiest voor een IDeal-betaling wordt er gebruik gemaakt van de beveiligde betaalomgeving van Mollie. U kunt hier doorklikken naar de privacyverklaring van Mollie: https://www.mollie.com/nl/privacy

·        De Belastingdienst kan vragen om inzage in de orderinformatie.

 

Cookies

Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat u bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Deze website plaatst cookies om de volgende redenen:

 

·        Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in uw winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kunt u geen producten bestellen of in uw winkelmandje plaatsen.

·        Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of u ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies.

·        Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is.

 

Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen?

Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via uw browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kunt u vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van uw browser.

 

Inzien, veranderen of verwijderen

Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op dat moment aan ons is verstrekt. Ook heb u het recht om de gegevens in leesbare vorm opgestuurd te krijgen. U kunt uw verzoek richten aan klantenservice@creakip.nl. We zullen uw verzoek binnen 4 weken verwerken.

Uitschrijven nieuwsbrief: Onderaan iedere mailing vindt u de mogelijkheid om u af te melden.

 

Autoriteit persoonsgegevens

 

U heeft het recht om online een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Uiteraard hopen wij van harte dat dit niet nodig is en kunt u ook eerst contact met ons opnemen om uw klacht kenbaar te maken. Wij zullen er onze uiterste best voor doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Indien u desondanks van mening bent dat CreaKip uw persoonsgegevens onrechtmatig heeft gebruikt of niet tevreden bent met de reactie van CreaKip, dan hebt u het recht hiervan melding te doen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Meer informatie hierover vindt u op https://www.autoriteitpersoonsgegevens.nl.

 

Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen:

Bianca Hendriksen/CreaKip

Leghornlaan 134a

3772 PX Barneveld

0342-414767

klantenservice@creakip.nl

KVK nr.: 57417652

WAAROM CREAKIP?

WAAROM CREAKIP?

  • blije klanten
  • persoonlijk contact
  • verzendkosten altijd 2,49 binnen NL
  • gratis verzenden vanaf 50,= binnen NL
  • veilig winkelen en betalen via IDeal
  • feestelijk ingepakt.

Levertijd ongeveer 5 werkdagen.

Gastenboek

  • 09-10-2018 - Super gave Ibiza band met namen van mijn dochters ontvangen!...  lees meer
  • 13-07-2018 - Ha Bianca,

    Zie mijn bericht er niet bij staan ..waarschijnlijk niet...  lees meer
  • 29-06-2018 - Ha Bianca,

    Super bedankt voor de mooie armband , super leuk...  lees meer
Plaats een bericht
© 2012 - 2018 CreaKip | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.