Privacyverklaring CreaKip

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 11-05-2018.

Wij zijn ons er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.

Deze privacyverklaring is van toepassing op de diensten van CreaKip. U dient zich ervan bewust te zijn dat CreaKip niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

CreaKip respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Waarvoor gebruiken wij de door ons verzamelde gegevens?

Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst of bestelling uit te kunnen voeren of een nieuwsbrief te kunnen versturen. Ook kunt u zich registreren als terugkerende klant. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde server van CreaKip of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Welke soort gegevens worden door CreaKip verwerkt?

·        NAW-gegevens

·        E-mailadressen

·        Telefoonnummers

·        Foto’s

·        IP-adressen

·        Persoonlijke informatie m.b.t. het maken van persoonlijke sieraden.

·        Overige persoonsgegevens welke u actief verstrekt, bijvoorbeeld in correspondentie en telefonisch.

Persoonlijke sieraden

Voor het vervaardigen van persoonlijke sieraden ontvangen wij door u verstrekte gegevens, afbeeldingen of foto’s. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor het door u bestelde artikel.

Promotie

Indien we uw product willen gebruiken voor promotie op social media of als voorbeeld op de website, vragen we vooraf toestemming. Wilt u dat een artikel verwijderd wordt? Dan kunt u contact opnemen via het e-mailadres onderaan deze privacyverklaring en dan zullen wij zo spoedig mogelijk  uw verzoek inwilligen.

Cookies

Onze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van CreaKip of die van een derde partij. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

Doeleinden

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Derden

De informatie wordt niet met derden gedeeld met uitzondering van webapplicaties welke wij gebruiken ten behoeve van onze webwinkel namelijk:

·        www.mijnwebwinkel.nl : Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding

·        Facebook: Wanneer u CreaKip volgt (liked) op Facebook, zijn die persoonlijke gegevens zichtbaar, welke u wilt dat zichtbaar zijn voor CreaKip. Om dit aan te passen verwijs ik u door naar de betreffende webapplicatie. Dit geldt ook voor Instagram en Pinterest.

·        Whatsapp: indien u contact zoekt via Whatsapp zijn die persoonlijke gegevens zichtbaar, welke u wilt dat zichtbaar zijn voor CreaKip. Om dit aan te passen verwijs ik u door naar de betreffende applicatie.

·        Mollie: Wanneer u kiest voor een IDeal-betaling wordt er gebruik gemaakt van de webapplicatie van Mollie. U kunt hier doorklikken naar de privacyverklaring van Mollie: https://www.mollie.com/nl/privacy

Verder kan in enkele gevallen de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Bewaren van persoonsgegevens.

Bewaartermijn

·        Ordergegevens blijven bewaard tot 7 jaar na het plaatsen van de order.

·        Foto’s of andere afbeeldingen voor fotoproducten worden tot maximaal 1 jaar bewaard na het toezenden.

·        Persoonsgegevens worden bewaard tot maximaal 1 jaar na het laatste contact.

Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van CreaKip of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Keuzes voor persoonsgegevens

Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op dat moment aan ons is verstrekt. Ook heb u het recht om de gegevens in leesbare vorm opgestuurd te krijgen. U kunt uw verzoek richten aan klantenservice@creakip.nl. We zullen uw verzoek binnen 4 weken verwerken. U kunt ook gebruik maken van onderstaande opties.

·        Aanpassen/uitschrijven dienst nieuwsbrief:

Onderaan iedere mailing vindt u de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen of om u af te melden.

 

·        Aanpassen/uitschrijven communicatie:

Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten verwijderen, kunt u contact met ons op nemen. Zie onderstaande contactgegevens.

·        Cookies uitzetten:

De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

Autoriteit persoonsgegevens

U heeft het recht om online een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Uiteraard hopen wij van harte dat dit niet nodig is en kunt u ook eerst contact met ons opnemen om uw klacht kenbaar te maken. Wij zullen er onze uiterste best voor doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Indien u desondanks van mening bent dat CreaKip uw persoonsgegevens onrechtmatig heeft gebruikt of niet tevreden bent met de reactie van CreaKip op uw verzoek, dan hebt u het recht hiervan melding te doen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Meer informatie hierover vindt u op https://www.autoriteitpersoonsgegevens.nl.

Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen:

CreaKip

Leghornlaan 134a

3772 PX Barneveld

0342-414767

klantenservice@creakip.nl

WAAROM CREAKIP?

WAAROM CREAKIP?

  • blije klanten
  • persoonlijk contact
  • verzendkosten altijd 2,49 binnen NL
  • gratis verzenden vanaf 50,= binnen NL
  • veilig winkelen en betalen via IDeal
  • feestelijk ingepakt.

Gastenboek

  • 19-04-2018 - Een aantal jaar terug van mijn lieve vriendin een mooie...  lees meer
  • 15-04-2018 - Hoi Bianca,
    Ik was al een tijdje super blij met...  lees meer
  • 14-04-2018 - Wat was mijn zusje, kersverse moeder, blij met haar armband...  lees meer
Plaats een bericht
© 2012 - 2018 CreaKip | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.